Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een bericht in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je bericht zetten.

19. okt, 2017

Carmen

Heb mijn nagels laten doen door Hanneke voor m’n bruiloft. Ze zijn prachtig geworden. Mijn (aanstaande) echtgenoot is er ook erg blij mee 😁 Hij zei; dit mag je wel vaker laten doen hoor. Dus Hanneke, alvast tot de volgende keer. Vond het ook erg gezellig.

3. aug, 2016

Kelly

Hanneke luistert naar jouw wensen, is gezellig in de omgang en gebruikt kwalitatief goede producten. Ze is op de hoogte van de nieuwe trends en weet wat ze doet. Zeker een aanrader! Ben blij met mijn nagels. Bedankt voor de goede service.

5. nov, 2015

Conchtia

Wauw heb nog nooit zulke mooie natuurlijke kunstnagels gehad!

Gewoon een plaatje uitgezocht en Hanneke maakt het gewoon perfect na en precies zo als ik het graag wil!


Super fijne ervaring.. En een knap staaltje werk met de slechte nagels waar ik mee binnen kwam.

Mega trots op mijn nagels!

11. jul, 2014

wil wassinkmaat

ik had een scheur in mijn nagel en is door hanneke weer helemaal in orde gekomen weet waar ze het over heeft perfect zeker een aanbeveling dank je wel hanneke

17. dec, 2013

Miranda

Ik ben sinds september klant bij Hanneke en dit bevalt heel goed. Ze staat open voor elk idee en zover het mogelijk is zal ze proberen aan al je wensen te voldoen. Ze heeft een engelengeduld voor mensen zoals ik die tot op het laatste moment nog veranderen
van gedachte over de kleur..
Het is voor mij altijd een avondje uit, even ontspannen en verzorgd worden, wie wil dat nou niet..

17. dec, 2013

Mariska

Ik laat mijn nagels nu al 1,5 jaar door Hanneke verzorgen. Ik ben in die 1,5 jaar nog nooit met hetzelfde thuis gekomen. Hanneke weet er elke keer weer iets moois van te maken. Ze denkt mee, heeft leuke ideeën en luistert ook naar mijn wensen en ideeën.
Mijn nagels zien er altijd weer geweldig uit.

Daarnaast is het ook tijdens de nagelbehandeling erg gezellig. Hanneke houdt van een praatje, waardoor het echt nooit saai is.

Ik ben echt heel tevreden over Hanneke en haar werkwijze. Ik blijf
voorlopig zeker nog even terug komen!

13. nov, 2013

Mw vd Bovenkamp

Een kadobon voor een manicurebehandeling gekregen. Mijn handen hebben een heuse verjongingskuur ondergaan. SUPER!! Goede tip om cadeau te doen aan moeders!!

3. nov, 2013

Korry

Erg mooie nagels! Fijn, bedankt!

28. okt, 2013

jannetta

Een vrouw met ambitie. Die weet wat er in de mode is. Die nieuwe dingen durft. En ook zeker met de seizoenen mee gaat. Niks is te gek of ze maakt het voor je Ideale parkeer gelegenheid is er. Vind ik persoonlijk erg prettig. En ze werkt variabele tijden,
wat ideaal voor mij is. Je doet het top hanneke

26. okt, 2013

greta

Hè super blij met me mooie nagels hanneke heel erg bedankt kom zeker over een paar weken weer

Website 16. apr, 2013

Esther

Flesje nagellak gekocht, prima service hiervoor en alles kwam in een mooi tasje met toebehoren terecht in plaats van alleen maar een flesje in je handen. Vriendelijke, gezellige én kundige meid!

Website 6. jan, 2013

Jorine

bij Hanneke ben je op het goeie adres als je wil dat er goed naar je wensen geluisterd wordt en met je wordt mee gedacht!!
Alles is mogelijk!
Je kunt tegenwoordig zelfs een muntketting laten maken naar jouw wensen/kleur.

25. aug, 2011

wilma van weiden

hanneke echt meid helemaal super gewoon heel erg mooi gedaan gisteren dat wilde ik je nog even zeggen doeiiiiiiii groetjes wilma

7. mei, 2011

Hilda

Mijn nagels zijn zeer mooi geworden na een behandeling van Hanneke. Gezellige meid waarbij je je snel op je gemak voelt. Dat is ook wel belangrijk wanneer je ruim 2 uur bij elkaar zit. Ik ga zeker een nieuwe afspraak maken om de nagels bij te laten werken als dit weer nodig is.

12. mrt, 2011

Wilma

Ik ben met Hanneke meegeweest als model voor het manicuren.
Wat leek op iets heel eenvoudigs, bleek ontzettend fijn te zijn. Ik heb een hele tijd hele verzorgde zachte handen gehad!! Hanneke bedankt! IS voor herhaling vatbaar

29. dec, 2010

Samine

Hoi,

Hanneke zet echt geweldige nagels! Ik ben al een aantal keer geweest en elke keer vind ik mn nagels het einde! Ze heeft niet alleen aandacht voor je nagels, maar vraagt ook naar wat je wensen zijn, of je het mooi vindt worden, of dat je iets anders wilt. De resultsten mogen er echt zijn en het is erg gezellig omdat Hanneke ook nog wel van een praatje maken houdt. Ze weet wat ze doet en ze zorgt ervoor dat je met een goed gevoel en heel mooie nagels naar huis gaat!